تست نوعی نان ورقه شده که با قرار دادن آن در مقابل حرارت، برشته می شود
این نان در اکثر نقاط دنیا در وعده صبحانه استفاده میشود. همچنین در رژیم غذایی افرادی که ناراحتی معده یا روده دارند ین نوع نان به کار میرود.
معمولاً نان تست کره یا مربا مصرف می کنند که این کره با حرارت نان تست شده آب میشود و جذب نان میشود.
معمولاً نان تست را با قرار دادن داخل دستگاه برقی برشتهکن برشته شده و همچنین میتوان این نوع نان را داخل فر و روی سینی آن برشته و تست کرد.
آرد نان تست آرد سفید تصفیه شده است که فاقد فیبر است.
آرد نان لواش نیز تقریباً مشابه با آرد نانهای تست است.
نان تست برشی حدودا ضخامتی 13 میلی متری دارد هر برش نان تست حدود 30 کالری دارد.هر 10 برش نان حدود 325 کالری دارد
درباره این سایت